dödsannonser, Agneta B och lasersvärd. och migrän.

läser dödsannonser idag. har tyvärr haft anledning att göra det en del. frågan dyker upp: varför sätter folk in anonyma dödsannonser? alltså sådana där det bara finns ett förnamn och ingen i texten nämns med efternamn? dom som vet att"Lisa" varit svårt sjuk eller råkat ut för en olycka dom känner väl oftast till det som hänt? men dom som inte känner till det men ändå kan beröras tex gamla arbetskamrater, gamla skolkompisar etc dom kan ju inte veta om det är deras "Lisa" som dött eller om det är någon helt för dom okänd person.

självklart är det upp till folk själva att göra som det passar dom bäst, men tidningen är väl liksom till för "meddelanden"?

Agneta Bolme Börjefors är död. Tråkigt, hon är faktiskt än sådan person man kommer ihåg i rutan, personlig, sympatisk, och proffsig. man kan alltså vara både personlig o proffsig men det vet inte alla. Känns lite som att min generation har svårt att ens komma i närheten av hennes personlighet och utstrålning. Tycker mest allt är obegåvat trams som vi lyckas prestera. Eller kanske sånt här kommer med åren? att man liksom "slår ut i full blom" till 50 års dagen?

död och födelse. Idag fyller vår tre åring fyra år. Stor uppvaktning på morgonen. Store brorsorna (10 och 13 år) har på eget initiativ och med egna pengar köpt ett laser svärd och en laser pistol. Gulligt! Blir rörd av deras omtanke. Båda sakerna låter garanterat migränframkallande. Laser svärdet medfördes till dagis, trots lite lama protester från oss. Jag sa till på dagiset att leksaken "snart kan ställas på hyllan".Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0