Oftast när...

Oftast när vi ska iväg någonstans hela familjen (vi är två vuxna o tre barn) så är det alltid någon som inte vill följa med, som vägrar ta på sig för årstiden vettiga kläder etc etc. Ytterst tröttsamt o detta gör att man drar sig för att åka iväg hela gänget. MEN idag så bråkade ingen!!! ALLA ville åka iväg in till Stockholm o äta lunch. Kors i taket. Det kändes så roligt!
Vi åt riktig lunch ute dvs på riktig lokal o inte på det synnerligen uttjatade mac Donalds. Och ytterligare en märklig sak: ALLA ÅT. Vi hade riktigt trevligt hela gänget och det känns kul att man kan umgås och faktiskt ha kul tillsammans.

Enda skavanken på denna idyll var att vi råkade tvärbromsa så två bilar bakom oss körde in i varandra. Bilen längs bak tvårstannade o deras krockkudde löstes ut. Lite plåtskador på bilarna bakom oss uppstod. Detta skedde på Engelbreksgatan (på Östermalm) så lite klass på krocken får man väl säga att det var.:)

Jag är riktigt sugen på att åka till Kreta i sommar. Det vore så kul, 
Var där 1990 med min man (då helt färsk pojkvän) och jag minns det stället med värme. Greklandslusten kom av att vi hyrde filmen Mama mia igår. Gillar Kreta så bra. både sun and lite småkulturellt, när sånt sug uppstår. Det var så fint o trevligt där då.Varje morgon köpte vi bröd på byns lilla bageri, oavsett vad man köpte kostade det ONE-HUNDRED-NINTY drachmer. det var den enda siffra tanten kunde säga på engelska....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0